torsdag 5 februari 2009

I 45 grader

Inledde dagen med skrivande på biblioteket. Måste sitta där eftersom jag för att kunna skriva var tvungen att printa lite först. Sedan var det dags att skubba till andra ändan av byggnaden för terapi, och sedan tillbaka framför datorn. Till sist klickade jag i rutan och vips for den iväg. Första versionen av den slutliga versionen, kanske man kan kalla det. Ah! Imorgon blir det sista handledningen innan jag gör de slutliga ändringarna innan inlämning.

Sedan följer många sista kontroller innan sista ändringen innan sista inlämningen, men det är en senare sak.

I alla fall ska man fira lite när man har uppnått en liten milstolpe, så jag stämde träff med A framåt kvällen. Vi gick ner på stan, stack in på café för att dricka kaffe och fira med Runebergstårta! Mums! Gissa om det satt bra med en sådan efter en lång skoldag? Tack A för sällskapet, alltid kul att ses:)

Har våldsam träningsvärk i armarna. Vanligtvis brukar träningsvärk vara en smärtblandad njutning, då man främst känner sig lite aktiv och spänd, men det här är någonting i hästväg. Jag kommer inte ihåg när det skulle ha gjort såhär ont sist. Bicepsen - ja alltså, de där små knackorvarna jag har under skinnet på överarmarna - och skuldrorna är värst. Armarna går inte att räta ut, utan hålls i 45 graders vinkel. När jag försöker töja ut dem börjar jag må illa för att det gör så perkeles ont. Ni skulle se när jag försöker plocka någonting ur hyllan. Åh, herregud...

1 kommentar:

  1. grattis, grattis, grattis! ljuset i ändan av tunneln liksom??
    ont i bicepsen? du har tydligen varit på samma ställe som vår yngre son.

    SvaraRadera